Nazaj na Blog

Nekoč kratek čas rabljen računalnik, sedaj tovarniško obnovljen

Imate računalnik, ki bo ravnokar odslužil svoje, ali pa razmišljate o nakupu novejšega, zmogljivejšega modela? Vam je cena pri nakupu pomembna? Če ste na vse  odgovorili pritrdilno, imamo za vas rešitev, pri kateri boste privarčevali  in dobili kvaliteten računalnik po zelo ugodni ceni.

Ste že slišali za tovarniško obnovljen računalnik?

Mnogi, ko slišijo besedo »obnovljeno«, najprej pomislijo, da je takšen računalnik slabši in mogoče ne bo deloval brezhibno, tako, kot tisti, ki je nov. Tudi sama sem, ko so mi priporočili nakup tovarniško obnovljenega računalnika, sprva imela takšno prepričanje. Mislila sem, da je to tvegan nakup, tako, kot, če bi kupila rabljen računalnik od fizične osebe, ki se prodaja brez garancije.

Veliko ljudi kupuje rabljene računalnike, ker želijo prihraniti. Toda rabljene računalnike kupujejo kar preko spletnih oglasov od fizičnih oseb. Tako ne vemo, kaj kupimo in takšni računalniki se lahko vsak hip pokvarijo, garancije pri nakupu pa ne dobimo.

Zato se veliko bolje splača kupiti tovarniško obnovljen računalnik. Nekoč je bil krajši čas rabljen, toda sedaj je obnovljen

Veliki proizvajalci računalniške opreme, kot so HPLenovoDellApple, vsako leto izdelajo novejše in zmoglivejše modele, zato se zaradi tehnološkega napredka mnogo korporacij po krajši rabi računalnikov odloči, da je prišel čas za zamenjavo. Takšno računalniško opremo vrnejo v tovarno, kjer jo strokovnjaki pred ponovno prodajo  pregledajo, očistijo in testirajo ter nadalje prodajajo kot tovarniško obnovljeno. Z nakupom tovarniško obnovljenega računalnika dobite kakovosten računalnik po ugodni ceni z garancijo 12 mesecev in možnostjo podaljšanja le-te ter z naloženim operacijskim sistemom Windows 10 PRO.

Zdaj, ko imate vse te informacije, je čas za korak naprej. Preverite kaj pomeni izraz obnovljeni računalniki ali pa preverite našo raznovrstno ponudbo računalniške opreme. Za več informacij nas seveda lahko pokličete na 051 270 989 ali pa stopite v stik z nami preko e-pošte.

Želite biti na tekom z našimi novostmi? Potem se lahko prijavite na naše novice ali pa nas spremljajte preko socialnih omrežij FB in LinkedIN.

Delite to objavo

Nazaj na Blog
Ta izdelek ste pravkar dodali v košarico: