Nazaj na Blog
Gmail podpis

Video nasveti Tip&Tap – Kako v Gmailu dodati podpis s svojimi kontaktnimi podatki

Bi želeli v vaše e-poštno sporočilo v Gmailu dodati tudi podpis s svojimi kontaktnimi podatki, pri tem pa vam ne bi bilo treba za vsako e-poštno sporočilo vsakič znova pisati teh podatkov?

Gmail je postal eden najbolj priljubljenih ponudnikov e-pošte za mala in velika podjetja. Leta 2004 je začel delovati kot ponudnik storitev, ki ni imel zadostne infrastrukture, da bi uporabnikom zagotovil 1 GB prostora, vendar je s svojim okvirom samo za povabljence ustvaril avro v tehnološki skupnosti.

Z leti je iz ponudnika osebne e-pošte postal prednostna izbira za e-pošto v velikih in malih podjetjih. Všeč vam je, ker morate le odpreti zavihek brskalnika, vanj vtipkati “Gmail” in že ste tam – pripravljeni na Rock n Roll za ves dan!  Vendar tudi najbolj zvesti ljubitelji storitve Gmail komajda uporabljajo široko paleto funkcij, ki jih ponuja – primer je funkcija podpisa v storitvi Gmail. V tem prispevku bomo izvedeli, kako dodajati podpise novim e-poštnim sporočilom in odgovorom v storitvi Gmail.

Zakaj je podpis v Gmailu pomemben?

Tukaj so trije razlogi, zakaj vam lahko podpis na Gmailu pomaga veliko bolj, kot si mislite.

1. Omogoča, da ste zlahka prepoznavni

Ko prejemniki posredujejo vaše elektronsko sporočilo, bo vaš podpis izstopal, če bo vseboval vašo e-poštno številko, kontaktne številke, podatke o spletnem mestu in podobno. Predstavljajte si, da morajo ljudje prebirati obsežno sled elektronske pošte, da bi izvedeli imena in e-poštne številke ljudi, ki so v njej sodelovali.

2. Uporabi se kot vizitka

Podpis v e-pošti Gmail je kot vizitka ali poslovna vizitka, saj vašim prejemnikom posreduje dragocene informacije. Z uporabo podpisa Gmail svojim poslovnim stikom, prijateljem, sorodnikom, potencialnim kupcem, strankam in drugim prejemnikom omogočite več načinov, da pridejo do vas.

3. Zagotavlja avtentičnost

Danes se zlahka zgodi, da je vaše elektronsko sporočilo označeno kot neželena pošta. To je škodljivo za vaše poslovanje, osebne odnose in identiteto. Podpis v Gmailu zagotavlja neprecenljivo pristnost, saj vašim prejemnikom zagotavlja, da je vaše elektronsko sporočilo pristno

Kako dodati podpis v Gmail?

Oglejte si naš videoposnetek, kjer vam bomo prikazali navodila, kako nastavite podpis, ki se samodejno dodaja e-poštnim sporočilom, ki jih sestavite v Gmailu.

Želite biti na tekom z našimi novostmi? Potem se lahko prijavite na naše novice ali pa nas spremljajte preko socialnih omrežij FB in LinkedIN.

Delite to objavo

Nazaj na Blog
Ta izdelek ste pravkar dodali v košarico: