Nazaj na Blog
uporaba google docs

Video nasveti Tip&Tap – Kako uvoziti Wordov dokument v google docs

Bi želeli uvoziti Wordov dokument v google docs, pa ne veste kako bi to naredili?

Oglejte si naš videoposnetek, ki je objavljen tudi na Youtube, kjer vam bomo prikazali navodila, kako lahko uvozite Wordov dokument v google docs.

Medtem ko je bil Microsoft Word včasih aplikacija za obdelavo besedil za študente in strokovnjake, se danes ljudje odločajo za brezplačne internetne storitve – kot je Google Docs.

Glede na uporabnost funkcij v Google Docs je jasno, zakaj so postali tako priljubljeni.

Wordov dokument lahko pretvorite v Googlov dokument tako, da ga naložite v Google Drive. Ta postopek lahko opravite v računalniku ali v mobilni aplikaciji Google Drive. Nastavitve storitve Google Drive lahko spremenite tako, da se naložene datoteke samodejno pretvorijo v dokumente Google Docs.

Uporaba Microsoft Word v Google Docs

Veliko ljudi in podjetij še vedno uporablja program Microsoft Word, vendar je integracija programa z Googlovimi dokumenti izjemno preprosta – pravzaprav je skoraj samodejna.

Če morate pretvoriti dokument Microsoft Word v obliko Google Docs, je to hitro in enostavno. Spodaj si lahko ogledate video navodilo, da vam bo postopek bolj razumljiv.

Želite biti na tekom z našimi novostmi? Potem se lahko prijavite na naše novice ali pa nas spremljajte preko socialnih omrežij FB in LinkedIN.

Delite to objavo

Nazaj na Blog
You've just added this product to the cart: