Nazaj na Blog
uporaba google docs

Video nasveti Tip&Tap – Kako uvoziti Wordov dokument v google docs

Bi želeli uvoziti Wordov dokument v google docs, pa ne veste kako bi to naredili?

Oglejte si naš videoposnetek, ki je objavljen tudi na Youtube, kjer vam bomo prikazali navodila, kako lahko uvozite Wordov dokument v google docs.

Medtem ko je bil Microsoft Word včasih aplikacija za obdelavo besedil za študente in strokovnjake, se danes ljudje odločajo za brezplačne internetne storitve – kot je Google Docs.

Glede na uporabnost funkcij v Google Docs je jasno, zakaj so postali tako priljubljeni.

Wordov dokument lahko pretvorite v Googlov dokument tako, da ga naložite v Google Drive. Ta postopek lahko opravite v računalniku ali v mobilni aplikaciji Google Drive. Nastavitve storitve Google Drive lahko spremenite tako, da se naložene datoteke samodejno pretvorijo v dokumente Google Docs.

Uporaba Microsoft Word v Google Docs

Veliko ljudi in podjetij še vedno uporablja program Microsoft Word, vendar je integracija programa z Googlovimi dokumenti izjemno preprosta – pravzaprav je skoraj samodejna.

Če morate pretvoriti dokument Microsoft Word v obliko Google Docs, je to hitro in enostavno. Spodaj si lahko ogledate video navodilo, da vam bo postopek bolj razumljiv.

Želite biti na tekom z našimi novostmi? Potem se lahko prijavite na naše novice ali pa nas spremljajte preko socialnih omrežij FB in LinkedIN.

Delite to objavo

Nazaj na Blog
Ta izdelek ste pravkar dodali v košarico: