Nazaj na Blog

TOVARNIŠKO OBNOVLJENI RAČUNALNIKI – Ko se srečata visoka kakovost in veliki prihranki

Razmišljate o nakupu novega računalnika?

Imate tudi vi na seznamu »MUST HAVE« zapisano:
– kakovost,
– ugodna cena,
in delovanje računalnika tudi (še davno) po izteku garancije.

Ali ni že vse vključeno kot osnovno pravilo nakupa in prodaje?!

Mi vas popolnoma razumemo! Vsi smo se že: »opekli«, »prilepili na limence«, »spotaknili ob ta trik« in to prevečkrat. Saj veste, ko so prenosniki, tablice, telefoni in drugi tehnološki produkti, ki so vključevali garancijo, začuda prenehali delovati takoj po preteku garancije. Kot bi vedeli do kdaj delujejo in nato meni nič, tebi nič ni jasno, »spustijo dušo.«

Pri Tip & Tap se zavedamo, da s(m)o zato potrošniki še posebej pazljivi, ko se odločajo o nakupu računalnikov in programske ter druge opreme. Pri Tip & Tap nam ni vseeno za VAS, naše kupce, zato se trudimo za vsakega posebej, da mu s primernim svetovanjem pomagamo izbrati pravi računalnik (glede na potrebe in obseg dela) opremljen z najnovejšo tehnologijo in operacijskim sistemom, veljavno garancijo, (in delovanjem tudi po izteku) ter certifikatom avtentičnosti.

Nakup tovarniško obnovljenega računalnika se splača! S finančnega vidika zagotovo, saj takšen nakup omogoča od 30 – 40 % prihranka. Vendar je nekaj v besedi »obnovljeno«, kar slovenske kupce spominja na računalniško opremo, ki mogoče ne deluje. Vsak rad privarčuje pri nakupu, vendar pa se nihče noče opeči z nakupom napačnega izdelka.

V Sloveniji je prodaja tovarniško obnovljenih izdelkov v povojih in bo verjetno potrebno še kar nekaj časa, da se spremeni zavest / način razmišljanja, da tovarniško obnovljeno ne pomeni »popravljanje v domači delavnici«, temveč gre za celovit tovarniški proces obnove različnih izdelkov, kjer slednji parirajo in se z lahkoto postavijo ob bok novim računalnikom.

»Renew oziroma Refurbished”

Izraz »Renew oziroma Refurbished” izhaja iz angleščine in pomeni tovarniško obnovljeni računalniki, ki so se iz takšnih in drugačnih razlogov ponovno znašli pri proizvajalcu oziroma bili odstranjeni s prodajnih polic. Pa si poglejmo samo nekaj razlogov zakaj. Lahko da so računalniški produkti služili zgolj kot razstavni eksponat v trgovini. Lahko so bili že v štartu “DOA (dead on arrival)” pred prispetjem do trgovca in jih je potrebno pregledati, popraviti, in pripraviti za nemoteno delovanje pri bodočem uporabniku. Lahko, da prodajna akcija določenega modela ni dosegla želenega prodajnega učinka in ga posledično umaknejo s prodajnih polic. Lahko je prišlo do poškodbe embalaže med samim transportom. Lahko pa je kupec preprosto kupil računalnik, ki presega njegove zmogljivosti ali pa ne zadostuje njegovim potrebam pri opravljanju dela, ker je npr. za uporabnika preprost premalo zmogljiv.

Kakorkoli, ko računalniki najdejo pot do nas pri Tip & Tapu, jih pregledamo, če je potrebno popravimo, ponovno usposobimo z najnovejšo tehnologijo in operacijskim sistemom ter garancijo. Na ta način spodbujamo krožno gospodarstvo in ozaveščamo potrošnike k skrbi za okolje.

Zdaj, ko imate vse te informacije, je čas za korak naprej. Preverite kaj pomeni izraz obnovljeni računalniki ali pa preverite našo raznovrstno ponudbo računalniške opreme. Za več informacij nas seveda lahko pokličete na 051 270 989 ali pa stopite v stik z nami preko e-pošte.

Želite biti na tekom z našimi novostmi? Potem se lahko prijavite na naše novice ali pa nas spremljajte preko socialnih omrežij FB in LinkedIN.

Delite to objavo

Nazaj na Blog
Ta izdelek ste pravkar dodali v košarico: