Nazaj na Blog
družina za računalnikom

Časi, ko je vsa družina uporabljala en računalnik, so minili

Ste se kot starš kdaj znašli v situaciji, ko morate opraviti delo na računalniku, otrok to vidi in si ravno takrat želi uporabiti vaš računalnik?

Znanec mi je pripovedoval, da je želel nadgraditi računalnik ter mu zamenjati ram in grafično kartico, zato je moral odpreti ohišje računalnika. Ženi je omenil, da bo moral zbrisati tudi trdi disk. To pa je slišal njun petletni sin. Vzel je gobico za pomivanje posode, jo zmočil in z njo obrisal po matični plošči. Mislil je, da bo pomagal očetu in mu tako zbrisal disk, pri tem pa je naredil veliko škodo in mu uničil računalnik. Podobna nezgoda se je pripetila tudi računalniku od moje sodelavke, njen otrok je polil sok po tipkovnici in treba ga je bilo odpeljati na servis. Zadnjič me je poklicala prijateljica, ki je potrebovala pomoč. Otrok je uporabljal njen računalnik in sliko na monitoru obrnil na glavo. Kako sedaj rešiti težavo, saj je računalnik potrebovala še ta dan, ker je morala opraviti delo za službo.

Se je tudi vašemu računalniku pripetila kakšna podobna nezgoda?

Na naših osebnih računalnikih imamo ponavadi shranjenih veliko pomembnih podatkov. Da nas ne bo več skrbelo, da bi se ti izgubili, bo najboljša rešitev, da bo naš otrok uporabljal svoj računalnik. Tako se bo tudi navadil biti samostojen. Računalnik in splet otroku namreč nudita možnost pridobivanja informacij, osvajanja različnih znanj in raziskovanje. Otroci računalnik uporabljajo za učenje, pa tudi za igranje računalniških igric. Imate mogoče doma najstnika, ki igra računalniške igrice, zato potrebuje zelo zmogljiv računalnik z dobro grafično kartico.

Ali naj ima otrok svoj računalnik?

Ste začeli premišljevati, da vaš otrok potrebuje svoj računalnik. Toda, zakaj bi plačevali za nakup novega več, če pa lahko dobite zelo kvaliteten računalnik že veliko ceneje, pri nakupu pa lahko prihranite tudi od 30 do 40 odstotkov. Vas zanima, kako je to mogoče?

Verjetno imate mnogi, ko kupujete računalniško opremo v mislih, da mora ta biti nova. Ste kdaj pomislili, da bi lahko namesto novega računalnika kupili TOVARNIŠKO OBNOVLJEN RAČUNALNIK? Ko kupci slišijo besedo ‘obnovljeno’, so prepričani, da je bil artikel že uporabljen in ne bo deloval brezhibno, zato se raje odločijo za nakup novega. Pri tem pa ne vedo, da se različni razstavni eksponati in modeli računalnikov po prihodu novih, ponovno znajdejo pri proizvajalcu. Prav tako se velikokrat zgodi, da kupci po nakupu računalniško opremo iz različnih razlogov vrnejo nazaj k proizvajalcu. Ta jo pregleda in popravi.

Kakovost enaka, cena nižja!

To pa še ni vse. Pri nakupu tovarniško obnovljenega računalnika brezplačno dobite tudi licenčni operacijski program Windows 10 PRO in garancijo 12 mesecev.

O razlogih, zakaj je nakup tovarniško obnovljenega računalnika najboljša izbira za vas in vašega otroka, je že napisano v prispevku Devet razlogov za nakup tovarniško obnovljene računalniške opreme, zato o teh danes ne bom pisala.

Ponudbo tovarniško obnovljenih računalnikov si lahko ogledate v naši spletni trgovini TIP&TAP. Privoščite otroku svoj računalnik. Zadovoljni boste tako vi, kot vaš otrok, saj boste prihranili in vam ne bo več treba skrbeti, da se vašemu računalniku kaj pripeti, otrok pa bo lahko užival v uporabi svojega kvalitetnega računalnika.

Zdaj, ko imate vse te informacije, je čas za korak naprej. Preverite kaj pomeni izraz obnovljeni računalniki ali pa preverite našo raznovrstno ponudbo računalniške opreme. Za več informacij nas seveda lahko pokličete na 051 270 989 ali pa stopite v stik z nami preko e-pošte.

Želite biti na tekom z našimi novostmi? Potem se lahko prijavite na naše novice ali pa nas spremljajte preko socialnih omrežij FB in LinkedIN.

Delite to objavo

Nazaj na Blog
Ta izdelek ste pravkar dodali v košarico: