Nazaj na Blog
pametna ura tek tipintap

Kako izbrati dobro pametno uro

Če razmišljate o nakupu pametne ure, ste morda že opazili, da je na voljo ogromno možnosti – vsaka od njih se med seboj zelo razlikuje. Ali se odločite za poznano blagovno znamko ali izbirate po funkcionalnosti? Da bi vam olajšali izbiro, preberite na kaj morate biti pozorni pred nakupom pametne ure, saj ni vse tako, kot se zdi…

Zmogljivost baterije

Zagotovo ne želite, da bi vam pred koncem dneva zmanjkalo baterije, zato je to pomemben dejavnik. Veliko pametnih ur ima dejansko zelo majhno zmogljivost baterije, zato se morate prepričati, da imate baterijo primerne zmogljivosti. Še posebno, če boste poslušali glasbo in spremljali svojo telesno pripravljenost.

Stil

Pogosto je najpomembnejše, kako dobro je videti na vašem zapestju.  Pametna ura ima lahko vse najbolj kul funkcije, a če je videti kot nekaj, kar bi raje skrili, potem preprosto ne bo šla.  Na voljo je nekaj dobro oblikovanih modelov, odvisno od tega, kakšen slog želite.  Nam je všeč pametna ura Apple, vi pa boste sami presodili.

Shranjevanje

Glede na to, za kaj nameravate uporabljati pametno uro, boste morda potrebovali več kot povprečno shrambo.  V kolikor boste poslušali glasbo, lahko ta zavzame veliko prostora, zlasti če želite imeti veliko različnih melodij.  Če želite pametno uro s spodobno zmogljivostjo shranjevanja, je morda boljša možnost ura z notranjim polnilnikom 32 GB, kar vam zagotovo nudi Apple watch series 6.

Sinhronizacija s telefonom

Prepričajte se, da je želena pametna ura združljiva z vašim telefonom, saj so nekatere pametne ure namenjene telefonom iPhone ali Android, kar je nadležno, če želite čez pol leta kupiti nov telefon.  Obstaja veliko pametnih ur, ki se sinhronizirajo z obema vrstama pametnih telefonov, zato so te boljša ideja.

Skoraj vse pametne ure se bodo sinhronizirale s telefonom, vendar bo to potekalo prek povezave Bluetooth, kar pomeni, da mora biti pametni telefon na zelo majhni razdalji.  Ne morete na primer predvajati glasbe iz pametnega telefona prek povezave Bluetooth, ko ste v telovadnici in je vaš telefon v omarici.  Nekatere ure se sinhronizirajo s pametnim telefonom, vendar so tudi samostojni telefoni, v katere lahko vstavite kartico SIM.  To pomeni, da lahko svoj dragi pametni telefon pustite doma, medtem ko se odpravljate na večerno zabavo, in še vedno lahko kličete, prejemate besedilna sporočila in celo brskate po internetu.  Pametne ure s karticami SIM so odlične tudi za potovanja, saj vam pametnega telefona ni treba nositi s seboj, še vedno pa imate udobje telefona, pripetega na zapestju.

Cena

Pogosto je najpomembnejše, kako dobro je videti na vašem zapestju.  Pametna ura ima lahko vse najbolj kul funkcije, a če je videti kot nekaj, kar bi raje skrili, potem preprosto ne bo šla.  Na voljo je nekaj dobro oblikovanih modelov, odvisno od tega, kakšen slog želite.  Nam je všeč pametna ura Apple, vi pa boste sami presodili.

Morda ste našli pametno uro, ki jo želite, vendar so nekatere zelo drage in pogosto plačate za ime in ne za primerno specifikacijo, zaradi česar se sprašujete, ali je to res najboljša ponudba.  Preden začnete iskati pametne ure, premislite, koliko dejansko želite zapraviti. Razmislite tudi o ponudbi obnovljenih pametnih telefonov, saj lahko dobite pametno uro z odličnimi funkcijami in seveda plačate manj..

Zdaj, ko imate vse te informacije, je čas za korak naprej. Za več informacij nas seveda lahko pokličete na 051 270 989 ali pa stopite v stik z nami preko e-pošte.

Želite biti na tekom z našimi novostmi? Potem se lahko prijavite na naše novice ali pa nas spremljajte preko socialnih omrežij FB in LinkedIN.

#tipintap #obnovljeni_racunalniki

Delite to objavo

Nazaj na Blog
Ta izdelek ste pravkar dodali v košarico: