Nazaj na Blog

Kako izbrisati zgodovino in počistiti podatke v brskalniku Google Chrome

Ko brskate po spletu, spletni brskalniki zbirajo podatke o vaših nastavitvah, iskanjih in internetni zgodovini. Dobro je, da občasno izbrišete zgodovino ali počistite predpomnilnik (ali zbirko shranjenih podatkov, kot je zgodovina brskalnika), da bo vaš brskalnik deloval optimalno.

Na drugi strani lahko izgubite udobja, kot so shranjena gesla ali predloge za samodejno izpolnjevanje spletnih obrazcev. Toda brskalnik bo deloval hitreje, vaša zasebnost v internetu pa bo veliko bolj varna.

Če želite počistiti zgodovino Google Chrome in počistiti brskalnik, je tukaj vodnik po korakih. Na preprost način lahko izbrišete tudi račun google gmail.

1. V računalniku odprite Google Chrome. Kliknite tri pike v zgornjem desnem kotu aplikacije.
google chrome ogled shranjenih gesel - dostop
2. Kliknite “Zgodovina”
brisanje zgodovine piškotkov google chrome tipintap
3. Na sredini monitora se prikaže polje s seznamom možnosti.
brisanje zgodovine piškotkov google chrome tipintap izbor
4. Če želite izbrisati celotno zgodovino brskalnika, izberite možnost “ves čas”. Označite polja za tisto, kar želite izbrisati, in se prepričajte, da vključujete “zgodovino brskanja”. Za dokončanje postopka kliknite “Clear data” (Izbriši podatke).
brisanje zgodovine piškotkov google chrome tipintap končni korak

Za več informacij nas seveda lahko pokličete na 051 270 989 ali pa stopite v stik z nami preko e-pošte.

Želite biti na tekom z našimi novostmi? Potem se lahko prijavite na naše novice ali pa nas spremljajte preko socialnih omrežij FB in LinkedIN.

Delite to objavo

Nazaj na Blog
Ta izdelek ste pravkar dodali v košarico: