Avtomatsko označevanje e-sporočil v Gmailu

Nazaj na Blog

Avtomatsko označevanje e-sporočil v Gmailu

Imate dovolj dolgočasnih in nepreglednih e-poštnih nabiralnikov? Vas nadlegujejo neskončne kupi neželene pošte? Ne skrbite, rešitev je tu! Gmail vam ponuja možnost avtomatskega označevanja, ki bo vaše e-poštne izkušnje spremenilo na bolje.

Zapomnite si ta tri čarobna besedila: samodejno označevanje, enostavno razvrščanje in večji red. Z uporabo Gmailove funkcije avtomatskega označevanja boste lahko pospravili svoj nabiralnik, se znebili neželene pošte in pomembna sporočila postavili na vidno mesto. Nič več nepotrebnega časa zapravljenega za označevanje ali iskanje po poplavi e-pošte.

Gmail vas bo rešil kaosa in prinesel olajšanje ter organizacijo. Neželena sporočila bodo kot po čudežu izginila, marketinška pošta bo končno pristala na svojem mestu, pomembna sporočila pa bodo dobila zasluženo pozornost. Vse to brez truda z vaše strani!

Torej, pozabite na frustracije in stres, ki jih prinašajo neurejeni nabiralniki. Preizkusite avtomatsko označevanje v Gmailu in uživajte v preglednosti ter enostavnosti. Naj Gmail prevzame vajeti in poskrbi za vaše e-poštne potrebe, medtem ko vi sproščeno pregledujete in odgovarjate na pomembne e-sporočila.

Zdaj pa skočite v akcijo in odkrijte moč avtomatskega označevanja v Gmailu. Vaše e-poštne težave bodo le še oddaljen spomin, medtem ko boste uživali v organiziranih in urejenih nabiralnikih. Pridružite se milijonom uporabnikov, ki so že spoznali prednosti avtomatskega označevanja v Gmailu. Preprosto, učinkovito in brezskrbno – to je prihodnost e-pošte!

Tukaj so preprosta navodila za avtomatsko označevanje e-poštnih sporočil v Gmailu:

#1  V iskalni vrstici Gmaila na vrhu vašega e-poštnega predala kliknite ikono za prikaz možnosti iskanja. Nahaja se desno od iskalne vrstice e-pošte.
gmail filtriranje sporočil
#2 V polje “Od” (ang. From) vnesite e-poštni naslov, katera sporočila želite, da se shranijo ločeno od ostalih sporočil v Gmailu. Lahko je e-poštni naslov vašega dobavitelja elektrike, ki vam po mailu pošilja račun, ali e-naslov, ki ga spletna trgovina uporablja za pošiljanje svoje reklamne prospekte.
gmail avtomatično shranjevanje sporočil
#3 Izberite e-poštni naslov, ki ga želite izbrati. Na dnu spustnega menija kliknite gumb “Ustvari filter”.
gmail avtomatično shranjevanje filtriranje podatkov
#4 Izberite polje “Uporabi oznako” (ang. Apply the label) in iz spustnega menija izberite oznako (ang. Choose label). V kolikor bi želeli ustvariti novo oznako, kliknite možnost “Nova oznaka” (ang. New label) ter ustvarite novo oznako.
gmail oznaka
#5 Na dnu glavnega spustnega menija kliknite gumb “Ustvari filter”.
gmail shraniti filter

Spremljajte nas na družbenih omrežjih

Želite biti na tekom z našimi novostmi? Potem se lahko prijavite na naše novice ali pa nas spremljajte preko socialnih omrežij FB in LinkedIN.

Delite to objavo

Nazaj na Blog
Ta izdelek ste pravkar dodali v košarico: