Poslovni najem

Prihranite z najemom računalniške opreme


Poslovni najem

Prednosti najema računalniške opreme

Današnja podjetja so pod velikim pritiskom zaradi inovacij, ter potrebe da ostanejo konkurenčna. Da bi zadovoljili te potrebe, se vedno večje število podjetij odloča za najem najnovejše IT opreme.

Takoj uživajte v svobodi, da lahko delate pravilne stvari. S pogodbo o poslovnem najemu morate le izbrati želeno osnovno obdobje poslovnega najema brez plačila preostale vrednosti in že ste pripravljeni. Kaj imate od tega? Sigurnost, ki jo potrebujete za načrte, majhne obroke in svobodo izbire ob koncu osnovnega obdobja poslovnega najema.

Ko kupite IT opremo, ima le ta amortizacijsko dobo 5 let. Lizing Vam omogoča, da ohranjate vašo opremo vedno konkurenčno in najnovejšo. S tem ko najamete IT opremo, jo po končani dobi lizinga lahko vrnete, ter se odločite za novo. S tem ima podjetje vedno najnovejšo IT opremo, ki mu omogoča delo z novimi tehnologijami. To pa omogoča prilagodljivost in ohranjanje konkurenčnosti podjetja na trgu.


Prilagodljivost zlasti majhnim in srednje velikim podjetjem

Majhni obroki, namesto velikih naložb

Ena izmed zanimivejših možnosti je operativni najem opreme (operativni leasing). Za razliko od nakupa, ki negativno vpliva na denarni tok podjetja, z najemom pridemo do najustreznejše tehnološke rešitve in se hkrati izognemu enkratni investiciji.


Grenke Leasing

OSTANITE PRILAGODLJIVI

Kar velja za vaše poslovanje, bi moralo veljati tudi za vašo najemno pogodbo. S poslovnim najemom najamete sredstva za dogovorjeno osnovno obdobje lizinga s polno amortizacijo in brez obveznosti plačila preostale vrednosti.

Po koncu osnovnega obdobja najema bodisi prekinete pogodbo in vrnete predmet pogodbe ali ga odkupite po trenutni tržni vrednosti. Lahko pa podaljšate pogodbo in še naprej uporabljate preizkušeno opremo.

Vsa jamstva in garancijske pravice (garancije prodajalca in proizvajalca) prenesemo na vas. To pomeni, da v primeru napak ali oddaje zahtevka za garancijo, vam ni potrebno zapravljati dodaten čas, da bi to storili preko nas, temveč se lahko obrnete neposredno na prodajalca ali proizvajalca.

Ko je najemna pogodba GRENKE pravilno podpisana in oprema v celoti prevzeta s strani stranke, poslovni partnerji prejmejo plačilo v 24 urah. Tako preprosto je.


Klasični oz. operativni leasing

Na kaj je treba paziti pri nakupu obnovljenega računalnika

Klasični oz. operativni leasing je oblika financiranja nakupa, kjer leasingodajalec kupi predmet leasinga po izbiri leasingojemalca in mu ga da v uporabo. Pri klasičnem leasingu lahko leasingojemalec postane lastnik predmeta po plačilu 5% - 10% neto financirane vrednosti po koncu leasing obdobja, oziroma se mu daje možnost za odkup med celotnim trajanjem leasinga.

Klasični leasing podjetjem omogoča več možnosti zaradi neposrednega učinka na hitrejše prilagajanje podjetij potrebam trga, ter zelo hitro povečanje konkurenčnosti in produktivnosti.
• Brez pologa.
• Od 15 do 60 mesecev (obrokov)
• Brez stroškov odobritve 75 EUR brez ddv do vrednosti 5000 EUR brez ddv
• Odobritev v 2 urah!
• Minimalna vrednost opreme od 500 EUR navzgor!

MNENJA NAŠIH STRANK

Mnenja naših strank povedo lahko veliko o nas in našem delu