Kdo smo

TAP&TAP servispopravila in nadgradnja računalnikov

Zagotovite si zanesljive in cenovno ugodne storitve servisa za vaš računalnik s 100-odstotnim jamstvom zadovoljstva!

V primeru nedelovanja računalnika hitro spoznamo, kaj pomeni kvaliteten računalniški servis. Vsi si namreč želimo, da bi bilo popravilo ali odprava težave opravljeno kar najhitreje in z najmanj stroški. Pri tem pride do izraza bogato znanje, ki ga imajo serviserji. Dodatna usposabljanja in bogate izkušnje naših serviserjev so jamstvo, da bo popravilo opravljeno hitro ter kakovostno. Če ne želite, da popravilo oz. servis računalnika postane nočna mora, izberite naš servis.


Kaj delamo

Naše storitve

Računalnik je glavno središče vašega digitalnega sveta. Če vaš računalnik ne deluje pravilno, ne morete opraviti svojega dela! Mi vam lahko pomagamo pri vseh težavah povezanih z računalnikom. Naši tehniki so visoko usposobljeni in zagotavljajo strokovne, visokokakovostne računalniške storitve po dostopnih cenah.


ZAKAJ IZBRATI NAS?

Naše prednosti

Šest razlogov, zakaj bi morali izbrati TIP&TAP za svojega partnerja pri računalniški podpori.
Smo edino podjetje za računalniško podporo, ki si upa podati te izjave:

Ne glede na to, ali gre za izgradnjo novega omrežja od temeljev ali za pomoč pri ugotavljanju, zakaj se pri odpiranju dokumenta pojavi sporočilo o napaki, se lahko zanesete na našo pomoč. Kot stranka boste imeli na voljo predanega tehnika za podporo, ki vam bodo zagotovili najvišjo raven podpore. Prav tako lahko računate, da se bom jaz, lastnik, vključil v vaš projekt in poskrbel, da boste dobili najboljše rešitve in najvišjo možno raven storitev.

Na vsako vaše vprašanje bomo odgovorili v razumljivo in poskrbeli, da boste razumeli. Razložene vam bodo možnosti, ki jih imate na voljo. Tako se boste lahko odločali na podlagi svojih prednostnih nalog in proračuna – ne samo zato, ker tako rečemo mi. Prav tako smo predani konceptu “ohranjanja preprostosti”. Naši tehniki ne bodo pretirano načrtovali ali dodajali zapletenosti vašim sistemom, ker bi to radi preizkusili. Trdno verjamemo tudi v standardizacijo in najboljše prakse pri vseh pristopih k potrebam vašega sistema.

Vse naše osebje je seznanjeno z najnovejšimi tehnologijami in rešitvami. Nikjer drugje ne boste našli bolje usposobljene ekipe strokovnjakov.

Nihče ne pozna vašega omrežja bolje od vas. Ko imate težavo, je zadnja stvar, ki jo potrebujete, da nekdo pride in zapravlja čas z izvajanjem istih pregledov sistema, ki ste jih že opravili. Pri reševanju težav bomo sodelovali z vami in vas ves čas vključevali v to, kar počnemo.

Če z našimi storitvami ne boste zadovoljni, vam bomo vrnili denar. Brez tveganja, brez težav in brez obveznosti. Kaj je lahko bolj pošteno od tega? Zagotavljamo, da stojimo za svojim delom.

Kot lastnik podjetja se zavedam, kako pomembno je, da so stroški čim nižji. Strankam nikoli ne zaračunavamo dragih nadgradenj, strojne opreme in rešitev, ki niso stoodstotno potrebne.

Vnaprej naredimo dodatne korake, da se prepričamo ali razumemo težavo. Tako si ustvarimo dobro premišljen pristop za njeno rešitev. Izognemo se napakam in spregledanim težavam, ki povzročijo dodatne stroške v obliki dodatno zaračunanih ur.

Zagotavljamo zadovoljstvo

Zagotovite si zanesljive in cenovno ugodne servisne storitve s 100-odstotnim jamstvom zadovoljstva!

Kadar računalnik ne deluje pravilno, je zelo težko ugotoviti, kaj je narobe. Naši strokovni tehniki imajo desetletja izkušenj z diagnosticiranjem in odpravljanjem težav.

Prinesite svojo napravo

Nekatere diagnostične postopke lahko glede na težavo izvedemo na daljavo

Izvedemo diagnostiko

Naša diagnostična programska oprema analizira strojno opremo in konfiguracijo sistema ter išče napake.

Analiza

Naša diagnostična programska oprema analizira strojno opremo in konfiguracijo sistema ter išče napake.

MNENJA NAŠIH STRANK

Mnenja naših strank povedo lahko veliko o nas in našem delu