IT STORTIVE ZA POSAMEZNIKE

Skrb za vaš računalnik prepustite nam

Za svoje stranke se vedno potrudimo po svojih najboljših močeh, zato ste lahko prepričani, da so vaša naprava in podatki v varnih rokah.

Delate od doma? Ponujamo celoten paket za vzpostavitev dela od doma, ki zagotavlja nemoteno delovanje vaše domače pisarne. Delo od doma je lahko izziv, zato vam lahko pomagamo z vrsto rešitev, kot je zagotavljanje nove opreme, kot so slušalke za odpravljanje hrupa ali spletne kamere za namizne računalnike, ki pripomorejo k bolj gladkemu poteku sestankov pri delu od doma.

Ponujamo storitev popravil računalnikov ter vzdrževanje računalnikov in prenosnih računalnikov. Ne glede na to, ali vaš prenosni računalnik deluje počasi ali želite le najnovejše varnostne posodobitve, lahko opravimo popolno diagnostiko in ugotovimo, kako lahko izboljšate ali nadgradite strojno in programsko opremo.

Ko nastavljate nov računalnik ali napravo, vam lahko pomagamo pri prenosu datotek, kot so programi, fotografije in varnostne kopije iz stare naprave. Prav tako vam lahko pripravimo nov trdi disk za varnostno kopiranje ter strojno opremo, kot so monitorji, zvočniki, slušalke, tipkovnice in vse drugo, kar morda potrebujete.

Če vam pade računalnik ali trdi disk in mislite, da ste izgubili vse podatke, se obrnite na nas za popravilo računalnikov in poskusili jih bomo obnoviti. Izguba dolgoletnih informacij, fotografij ali dela je lahko boleča, zato sta varnostno kopiranje in obnova podatkov izredno pomembna.

Pomagamo vam lahko obnoviti podatke iz različnih osebnih računalnikov, konzol, naprav in trdih diskov.

Če se želite izogniti skrbi za obnovitev podatkov, lahko vzpostavimo samodejni sistem varnostnega kopiranja na zunanjih trdih diskih ali vedno na strežnikih v oblaku, kot sta Dropbox ali Google.

Z našo podporo na daljavo po telefonu vas lahko seznanimo s posodobitvami ali pregledi, ki jih lahko izvedete doma. To lahko storimo tudi prek programa Team Viewer, ki nam omogoča oddaljen dostop do vašega računalnika, da zaženemo posodobitve, namestimo programsko opremo ali konfiguriramo nove tiskalnike ali omrežja wifi.

Program Team Viewer je popolnoma šifriran in se zažene le, če nam to dovolite. Tako ohranite popoln nadzor nad dostopom do svojega računalnika*.

namizni obnovljen računalnik za vsak dom ali pisarno

Po meri izdelani računalniki/igralni računalniki

Izboljšajte svojo igralno izkušnjo

Če razmišljate o nakupu po meri izdelanega računalnika ali igralnega računalnika, se z nami pogovorite še danes. Ugotovili bomo, katere specifikacije potrebujete, in v okviru vašega proračuna vam lahko ponudimo najboljši računalnik za vaše potrebe.

Za igričarske računalnike potrebujete zmogljive grafične kartice, pomnilnik, hladilne sisteme in strojno opremo, kot so slušalke, monitorji 4k, miške in tipkovnice.

Pogovorite se z nami še danes in skupaj z vami bomo ustvarili najboljšo možno igralno izkušnjo.

MNENJA NAŠIH STRANK

Mnenja naših strank povedo lahko veliko o nas in našem delu