IT PODPORA ZA PODJETJA

Da bo delo nemoteno potekalo

Pomagamo vam nastaviti in optimizirati osebne računalnike in vso pisarniško opremo IT na način, ki je najbolj optimalna za vašo ekipo.
Če ste majhno podjetje, novoustanovljeno podjetje ali ustanavljate domačo pisarno, vam lahko TIP&TAP nudi podporo, ki jo potrebujete.

V bližnji prihodnosti delate na daljavo? Ponujamo vam celoten paket za vzpostavitev dela od doma, ki bo zagotovil nemoteno delovanje vaše domače pisarne. Delo od doma je lahko izziv, saj vi ali člani vaše ekipe niste v idealnem okolju, zato vam lahko pomagamo z vrsto rešitev, kot je zagotavljanje nove opreme, na primer slušalk z odpravljanjem hrupa ali visokokakovostnih spletnih kamer, ki pripomorejo k bolj gladkemu poteku sestankov pri delu od doma.

Pri namestitvi novega računalnika vam lahko pomagamo pri prenosu datotek, kot so programi, fotografije in varnostne kopije, v računalnik ali prenosni računalnik. Pripravimo vam lahko tudi nov trdi disk za varnostno kopiranje, tako da vam nikoli več ne bo treba skrbeti, da bi izgubili svoje datoteke.

Prav tako vam lahko svetujemo glede pravega računalnika za vaše delo ali podjetje ter ustrezne strojne opreme, kot so monitorji, zvočniki, slušalke, tipkovnice in vse drugo, kar morda potrebujete.

Pomagamo vam pri številnih vprašanjih v zvezi z vzdrževanjem pisarniških računalnikov. Od dodajanja novih monitorov, baterij ali druge strojne opreme do nameščanja nove programske opreme vam zagotovimo ustrezno nastavitev. Računalnike lahko nadgradimo tudi z boljšimi grafičnimi karticami, več pomnilnika in procesorske moči, kar vam omogoča daljšo življenjsko dobo obstoječe konfiguracije.

Ponujamo vam vrsto storitev popravil računalnikov ter vzdrževanje računalnikov in prenosnih računalnikov. Ne glede na to, ali ugotavljate, da vaši računalniki delujejo počasneje, ali pa želite biti na tekočem z najnovejšimi varnostnimi popravki, vam lahko v pisarni opravimo celotno diagnostično obravnavo, da ugotovimo, kakšne težave imate ali kje je mogoče stvari izboljšati.

Omrežne rešitve
Če internet ali wifi v vaši pisarni ne deluje tako, kot bi moral, se še danes obrnite na naš servis. Odpravimo lahko vrsto morebitnih težav, kot so neustrezna infrastruktura wifi (na primer zastareli usmerjevalniki wifi), nepravilna nastavitev omrežja ali težave v posameznih računalnikih, tiskalnikih ali prenosnikih, ki lahko upočasnijo delovanje vašega omrežja.

V preteklih letih smo se srečali s številnimi težavami, ki lahko upočasnijo vaš poslovni wifi.

Pomagamo vam opremiti novo pisarno ali domačo pisarno in vam nudimo tudi svetovanje pri izbiri prave opreme za vas. Imamo široko mrežo dobaviteljev, zato imamo dostop do velikega izbora komponent, dodatkov in naprav ter vam lahko zagotovimo najboljšo opremo za vaše podjetje.

IT pomoč podjetjem Photo by Headway on Unsplash
IT za podjetja foto campaign creators (2)

Stalna IT podpora za podjetja

Pomagamo vam izboljšati poslovanje

Na voljo imamo tudi letne in mesečne pakete za stalno podporo IT za vaše podjetje, kjer vam lahko pomagamo pri rednem vzdrževanju prenosnih računalnikov, namestitvi novih računalnikov in strojne opreme ter konfiguriranju nove opreme IT.

Podporo na daljavo lahko izvajamo tudi po telefonu, s programom Team Viewer pa lahko na daljavo dostopamo do vašega računalnika in zaženemo posodobitve, namestimo programsko opremo ali konfiguriramo nove tiskalnike ali omrežja wifi.

Program Team Viewer je popolnoma šifriran in se zažene le, če nam to dovolite. Tako ohranite popoln nadzor nad dostopom do svojih računalnikov.

MNENJA NAŠIH STRANK

Mnenja naših strank povedo lahko veliko o nas in našem delu