IT STORTIVE ZA DOM

Skrb za vaš računalnik

Kadar računalnik ne deluje pravilno, je lahko izjemno težko ugotoviti, kaj je narobe. Servis računalnikov vam lahko pomaga pri takšnih težava. Pri nas poskrbimo, da se po skrbnem pregledu z vami pogovorimo o najboljšem načinu ukrepanja pri popravilu računalnika ali zamenjavi delov za ponovno vzpostavitev delovanja računalniške opreme.Nudimo različne servisne storitve:
– Zamenjava pokvarjenih delov prenosnih računalnikov, vključno s tipkovnicami, napajalnikom
– Popravilo in zamenjava monitora
– Odpravljanje napak na monitoru
– Popolno čiščenje prenosnega računalnika od zgoraj do spodaj
– Odstranjevanje trojanskega konja, virusov ali škodljive programske opreme
– Prenos podatkov iz telefona ali tabličnega računalnika
– Prenos podatkov iz starega prenosnega računalnika v nov prenosni računalnik

Z nadgradnjo nekaterih ključnih komponent računalnika lahko poskrbite za hitrejše delovanje računalnika, lažje opravljanje nalog ali več prostora za shranjevanje. S tem pa lahko podaljšate njegovo življenjsko dobo za več let.

Nadgradimo lahko pomnilnik, moč procesorja, disk, grafično kartico, procesor, zamenjamo monitor ali drugo strojno opremo.

V računalniku lahko izvedemo tudi popolno diagnostiko, da ugotovimo, ali so v njem napake, zlonamerna programska oprema ali zastareli programi, ki jih je treba popraviti.

Ne glede na to, ali gre za spremljanje spletnih dogodkov, igranje iger, delo od doma ali preprosto splošno družinsko uporabo, je ekipa TIP&TAP najboljša postaja za težave z domačim omrežjem in računalniško opremo.

Veliko ljudi se izogne nakupu osebnih računalnikov zaradi dodatnega izziva pri sestavljanju računalnika in nameščanju novih programov. Pomagamo vam izbrati najboljšo strojno opremo za delo, igranje iger ali prosti čas ter vam pomagamo pri nastavitvi in konfiguraciji računalnika.

Pomagamo vam lahko tudi pri izdelavi varnostne kopije obstoječih podatkov, da vam ob nakupu novega računalnika ne bo treba skrbeti, da boste vse izgubili.

Če vam pade računalnik ali trdi disk in mislite, da ste izgubili vse podatke, se obrnite na nas za popravilo računalnikov in poskusili jih bomo obnoviti. Izguba dolgoletnih informacij, fotografij ali dela je lahko boleča, zato sta varnostno kopiranje in obnova podatkov izredno pomembna.

Pomagamo vam lahko obnoviti podatke iz različnih osebnih računalnikov, konzol, naprav in trdih diskov.

Če se želite izogniti skrbi za obnovitev podatkov, lahko vzpostavimo samodejni sistem varnostnega kopiranja na zunanjih trdih diskih ali vedno na strežnikih v oblaku, kot sta Dropbox ali Google.

Pomagamo vam lahko tudi pri konfiguraciji domačega omrežja z boljšim starševskim nadzorom, na primer z zmanjšanjem časa dostopa do interneta, zaklepanjem naprav ali dostopa do določenih spletnih mest, omogočanjem storitve Google SafeSearch v napravah ali namestitvijo storitev starševskega nadzora tretjih oseb.

Prav tako lahko posodobimo vaše prenosnike, računalnike in naprave, da ne bo aktivne zlonamerne programske opreme, ter vam zagotovimo najboljši starševski nadzor in celo ločene profile v vaših računalnikih.

MNENJA NAŠIH STRANK

Mnenja naših strank povedo lahko veliko o nas in našem delu